Alerta alimentara : Aceste produse toxice au fost retrase de la raft!!

0
145

Mai multe produse au fost retrase din supermarketurile cel mai des frecventate de români, deoarece conțineau substanțe toxice. Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor s-a sesizat imediat în privința unor sortimente de somon, dar și de înghețată, care conțineau ingrediente nocive pentru organism.

ANSVSA anunță retragerea de la vânzare a unui lot de somon din magazinele Mega Image:

”Produsul 89288 H VAN WIJNEN SOMON CARPACCIO,120G, număr lot: 86BK/221405, termen de valabilitate: 07.06.2022; 10.06.2022

Dorim să vă aducem la cunoștință că Mega Image a inițiat rechemarea de la consumatori a produsului 89288 H VAN WIJNEN SOMON CARPACCIO 120G, cu lot: 86BK/221405, termen de valabilitate: 07.06.2022; 10.06.2022.

Rechemarea produsului de la consumatori a fost declanșată la solicitarea furnizorului, constatându‐se depășiri ale valorilor admise de Listeria Monocytogenes.

Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, Mega Image solicită clienților să NU consume produsele cu loturile sus menționate și roagă cu amabilitate să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s‐a achiziționat produsul. Este necesară prezentarea bonului fiscal. Consumatorii sunt rugați să returneze produsul cu datele menționate mai sus până la dată de 26.07.2022. Le cerem scuze clienților noștri pentru neplăcerea creată și îi asigurăm că monitorizăm permanent calitatea și siguranța produselor noastre.”, au transmis reprezentanții Mega Image într-un comunicat.

Alerta alimentara : Aceste produse toxice au fost retrase de la raft!!
Alerta alimentara : Aceste produse toxice au fost retrase de la raft!!

A fost retras de la vânzare și un sortiment de înghețată, din Auchan și Selgros
Totodată, un sortiment de înghețată a fost retras din magazinele Auchan și Selgros, transmite ANSVSA.

“Stimați clienți, General Mills, fabricantul Häagen-DazsTM, a luat decizia proactivă de a proceda la rechemare voluntară a produselor sale de înghețată Plain Vanilla comercializate în România. Motivul retragerii: detectărea unor urme de oxid de etilenă (ETO) General Mills, fabricantul Häagen-DazsTM confirmă că doar produsul de mai jos, cu termen de expirare înainte de 21/05/2023, face obiectul rechemării. Persoanele care au achiziționat produsul având datele de identificare respective (EAN, și care are termen de expirare înainte de 21.05.2023) sunt rugate să nu îl consume și să îl returneze la Serviciul Clienți din magazinul de la care l-au achiziționat, urmând să li se returneze contravaloarea acestuia.”, a transmis Auchan.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here