Alex Raicea: Avem o revanșă de luat și sunt optimist că vom reuși să urcăm în clasament

0
71
70 / 100

Jucătorii echipei FCU Craiova sunt cantonați de o săptămână chiar în Craiova, ei urmând programul impus de staff-ul tehnic al echipei. Unul dintre jucatorii care au evoluat alaturi de FCU Craiova de la revenirea in liga 4 este Alex Raicea .

Alex Raicea a raspuns la 5 intrebari pe pagina oficiala a clubului FCU Craiova.

1. Cum te simți după o primă săptămână destul de încărcată de antrenamente, mai ales că unele dintre ele au fost puțin mai speciale față de celelalte?
Alex Raicea : Mă simt foarte bine. Așa este în cantonament. Sunt multe antrenamente fizice, însă mă pregătesc bine și reîncep sezonul cu forțe proaspete.

2. Tot lotul este cantonat în acest moment și urmează programul stabilit de staff-ul tehnic al echipei. Care este starea de spirit a întregului grup și crezi că, fiind pe moment non-stop împreună, vă ajută să vă închegați relațiile de prietenie?
Alex Raicea : Starea de spirit este bună iar relațiile de prietenie erau deja formate pentru că toți băieții au fost de la începutul sezonului, cu o mică excepție, cea a lui Gabi (n.r. Gabriel Enache), însă s-a integrat și el foarte repede.

3. Aveți parte de toate condițiile de pregătire necesare în această perioadă. Consideri că vă lipsește ceva care v-ar putea ajuta să fiți la capacitate maximă?
Alex Raicea : În opinia mea, avem tot ce ne trebuie pentru că avem o bază de pregătire doar pentru noi. Sper ca vremea să fie de partea noastră pentru a putea să ne pregătim la capacitate maximă.

4. Credeți că, în acest an, puteți să vă luați revanșa în fața suporterilor și să o duceți pe Știința cât mai sus în clasament?
Alex Raicea : Într-adevăr, avem o revanșă de luat și sunt optimist că vom reuși să urcăm în clasament.

5. V-ați stabilit anumite obiective pentru acest retur de campionat? Dacă da, care sunt acestea?
Alex Raicea : Nu ne-am setat în acest moment un anumit obiectiv. Trebuie să luăm fiecare meci în parte, să dăm totul și să câștigăm meciuri pentru că avem nevoie de puncte. La final vom trage linie și vom vedea unde ne clasăm.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here