Alexandra Elisa Stanciu : Romania are nevoie de schimbarea atitudinii față de mediul de afaceri!

0
206

Astăzi, la Biroul Parlamentar al deputatului Ringo Dămureanu, a avut loc conferința de presă săptămânală AUR Dolj. Conferința a fost susținută de deputatul Ringo Dămureanu, vicepreședinte Alexandra Elisa Stanciu și Iulian Constantin Bogdan, membru în biroul de conducere al organizației.

Alexandra Elisa Stanciu, vicepreședinta AUR Dolj, a facut referire la rotativa guvernamentală.
Guvernul se va împrumuta în continuare pentru că nu au venit cu nici o propunere care sa creeze un mediu propice unor reforme și nu au nici puterea politică necesară pentru asta, a tinut sa precizeze vicepreședinta AUR Dolj.

„Prin acest Guvern, PSD și PNL continuă seria experimentelor dezastruoase din perioada anterioară, prin promovarea unor persoane fără minimul de competente practice si printr-un program de guvernare discutabil.
Anul viitor vine cu cheltuieli mari pe care Guvernul va trebui să le aibă în gândirea bugetului, anume cheltuielile pentru cumpărarea de armament, în condițiile în care economia nu performează, nu colectează la buget.
La cum arată lucrurile în acest moment, ca sa sustina toate cheltuielile, cel mai probabil anul viitor vor merge pe două căi: impozite și taxe mai mari și continuarea acestei politici de împrumut.

Guvernul se va împrumuta în continuare pentru că nu au venit cu nici o propunere care sa creeze un mediu propice unor reforme și nu au nici puterea politică necesară pentru asta.
Aceste masuri fiscale camuflate in Programul de guvernare vor lovi agentii economici de tip microintreprinderi si IMM unde capitalul românesc este majoritar.
Nu au propus reforme care să retehnologizeze economia, să o apropie de gradul de digitalizare, ca să putem să avem posturi de muncă mai bine plătite, sa tinem oamenii in tara.”, a declarat Alexandra Elisa Stanciu, vicepreședinta AUR Dolj.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here