Alexandru Gidar , Candidat PNL la Presedinta CJ Dolj : Guvernul PNL va lansa saptamana viitoare apelul de proiecte pentru programul de extindere a retelelor de distributie a gazelor naturale

0
108

Premierul Ludovic Orban s-a aflat astazi in judetul Dolj, impreuna cu ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu si ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe.

La finalul vizitei, a evaluat lucrarile la conducta de transport gaze naturale Craiova – Segarcea-Bailesti-Calafat, tronsonul Craiova – Segarcea.

„Guvernul PNL va lansa saptamana viitoare apelul de proiecte pentru programul de extindere a retelelor de distributie a gazelor naturale in localitatile din Romania care nu dispun de aceste utilitati. Bugetul programului este de peste un miliard de euro.

Aceste investitii vor imbunatati nivelul de trai a milioane de romani. Apelul de proiecte lansat saptamana viitoare permite localitatilor care au documentatiile tehnico-economice aprobate de autoritatile locale sa depuna astfel de proiecte sa poata sa obtina finantare pentru infiintarea distributiilor de gaz natural. PNL doreste valorificarea resurselor de gaz natural. Gazul romanesc trebuie sa ajunga in casele romanilor. Altfel, degeaba avem resurse de gaz, daca acestea nu ajung in casele oamenilor.

In prezenta premierului Ludovic Orban, a fost inaugurat tronsonul de conducta de gaz Craiova- Segarcea, aferent etapei I din magistrala Craiova-Segarcea-Calafat. In aceasta etapa, sase UAT-uri – Carcea, Cosoveni, Malu Mare, Teasc, Calopar, Segarcea sunt racordate, urmand sa fie prelungita pana spre Cerat si de acolo spre Giurgita, Urzicuta, Afumati, Bailesti, Rast, Ghidici, Piscu Vechi, Poiana Mare, Calafat.” a declarat
Alexandru Gidar , Candidat PNL la Presedinta CJ Dolj.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here