Alexandru Gidar, candidat PNL la sefia CJ Dolj: După 30 de ani de pribegie către nicăieri, avem şansa de a reclădi atât Craiova cât şi Doljul

0
46

Alexandru Gidar, candidatul PNL la sefia CJ Dolj, sustine ca, de 30 de ani nicio strategie aplicată de PSD nu a dat rezultate! După 30 de ani de pribegie către nicăieri, avem şansa de a reclădi atât Craiova cât şi Doljul.

”Alegerile de duminică, 27 septembrie, sunt despre fiecare dintre noi, tineri sau maturi, cei care dorim să trăim normal, bucurându-ne de micile momente pe care ni le oferă viaţa: o plimbare cu bicicleta în natură, alături de copii, sau o ieşire cu caiacul pe râu, alături de un prieten.

În 2020, lucrurile acestea ar trebui să fie fireşti şi aici, la noi acasă. Cu toate astea, de 30 de ani parcă suntem blestemaţi să pedalăm în gol. Aproape tot ce a fost făcut cândva – industrie, irigaţii, infrastructură – s-a degradat sau a dispărut şi, cu mici excepții, nu a fost înlocuit cu nimic mai bun. Trăim într-un oraş şi într-un judeţ în care nicio strategie aplicată de PSD nu a dat rezultate. Banii s-au cheltuit, dar Craiova nu a devenit capitală culturală şi nici Doljul zonă dezvoltată. Şi nu lipsa banilor a fost problema, ci seriozitatea şi cinstea celor care au condus Craiova şi Doljul.

Duminică, în data de 27 septembrie 2020, avem şansa de a schimba în bine judeţul nostru. După 30 de ani de pribegie către nicăieri, avem şansa de a reclădi atât Craiova cât şi Doljul. Suntem la doar un vot distanţă de normalitate!

Indiferent de opţiunile tale politice, te chem să reconstruim ce s-a stricat, să îndreptăm ce s-a greşit şi să demonstrăm că nu suntem mai prejos decât Clujul sau Oradea. Dimpotrivă!

Ai încredere, SE POATE!

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here