Alexandru Gîdăr : Lipsa unei strategii pentru Zona Metropolitană Craiova şi proiectele fragmentate şi prost realizate se văd şi la Malu Mare

0
9

Candidatul PNL la Presedentia Consiliului Judetean Dolj , Alexandru Gîdăr , a fost prezent in localitatea Malu Mare . Situatia de acolo este una speciala avand in vedere proiectele prost realizate si faptul ca multe decizii luate de actuala administratie au fost luate in interes personal nu in interesul comunei . Sunt cateva obiective care ar putea schimba fata acestei comune si ar putea sa devina un punct de atractie pentru craioveni dar si pentru doljeni ..

„Lipsa unei strategii pentru Zona Metropolitană Craiova şi proiectele fragmentate şi prost realizate se văd şi la Malu Mare, o altă localitate cu potenţial de dezvoltare din jurul Craiovei.

Atât în zona rezidenţială Selgros Damila (străzile Căpşunilor, Pinului, Teiului, Stejarului), cât şi în satele Malu Mare şi Preajba este nevoie de canalizare, străzi asfaltate, un sistem eficient de colectare a deşeurilor, spaţii de agrement etc. Toate acestea sunt lucruri normale pentru secolul al XXI-lea, pe care actuala administraţie trebuia să le realizeze demult!

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here