Alexandru Gîdăr : Pregătim împreună campania pentru parlamentare, pentru a întări echipa PNL Dolj pentru dezvoltarea judeţului!

0
19

Alexandru Gîdăr a avut azi o intalnire cu primarii PNL din Dolj care au castigat fotoliu de primar in alegerile din 27 septembrie . Alexandru Gîdăr pregateste impreuna cu alesii PNL  campania pentru parlamentare, pentru a întări echipa PNL Dolj pentru dezvoltarea judeţului.

„M-am întâlnit, astăzi, cu primarii PNL din Dolj, aleşi pe 27 septembrie, pe care îi veţi cunoaşte pe această pagină. Unii dintre ei continuă proiectele începute în mandatele precedente, alţii sunt pentru prima dată primar. Îi felicit şi le doresc mult succes tuturor celor 30 de primari şi 451 de consilieri locali liberali în mandatul 2020-2024, care, în actualul context, nu va fi lipsit de mari provocări. Îmi doresc să desemnăm cât mai mulţi viceprimari în Dolj.
Le mulţumesc tuturor colegilor din judeţ care mi-au fost alături în campania pentru locale, ca în final să obţin 85.990 de voturi (32,58 %)! Sunt convins că la următorul scrutin vom avea mult mai mulţi primari şi un scor câştigător la CJ Dolj. Pregătim împreună campania pentru parlamentare, pentru a întări echipa PNL Dolj pentru dezvoltarea judeţului!” a scris Alexandru Gîdăr pe pagina de socializare ..

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here