Alexandru Pelici : Ii urez mult succes Craiovei in Liga 1, pentru ca nu mai poate fi oprita!

0
245

La finalul meciului de pe „Ion Oblemenco”, Alexandru Pelici, antrenorul lui CS Mioveni, a felicitat Universitatea Craiova si i-a urat succes in Liga 1, spunand ca formatia lui Eugen Trica nu are cum sa mai rateze promovarea.

„Am avut oportunitati de a inchide meciul dupa pauza. Am avut ocazii. Am reusit sa marcam repede, am facut si un joc bun. In a doua repriza am avut o ocazie monumentala si cred ca acolo a fost un moment pshilogic.

Craiova este o echipa mare, cu jucatori foarte buni. Au dat goluri repede, pe cand ne-am trezit a fost tarziu. Si astazi nu pot de cat sa le zic ca trebuie sa fie echilibru.

Imi felicit jucatorii, a fost un joc frumos, cu goluri multe si cu rasturnare de scor. Asa cum am facut sarbatoare la victorii, asa trebuie sa muncim in continuare.

Craiova este o echipa mare. E foarte buna. Ii urez mult succes in Liga 1, pentru ca nu mai poate fi oprita! Noi ne jucam sansa pana la capat. Suntem in lupta directa cu Rapidul”, a declarat Alexandru Pelici la finalul meciului de pe „Ion Oblemenco”.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here