ALIANTA POPORULUI SUVERAN : Respingem cu fermitate ” LEGEA BOTNITEI “

0
320

Respingem cu fermitate ” LEGEA BOTNITEI “, promulgata de președintele României K.W. IOHANNIS, lege care încalcă drepturile și libertățile de exprimare ale poporului suveran.
O astfel de decizie , trebuia supusă spre aprobare de către poporul roman, nu hotărâtă de câteva sute de oportuniști, ajunși la putere prin minciuna ,fraudă sau promisiuni deșarte.

Libertatea de exprimare, inclusuv critica la adresa politicienilor, este un drept democratic, câștigat cu sânge la Revoluția din decembrie ’89 și este stipulată în Constitutie, în Declarația Univesala a drepturilor Omului și în alte documente care reprezintă pilonii democrației și ai statului de drept, principii esențiale ale societății românești.

Cerem abrogarea acestei legi de sorginte comunisto-securista, iar cei ce au îndrăznit să facă acest gest de restrângere a libertății de exprimare, să fie trași la răspundere în fața unui Tribunal Internațional- nu în fata justiției din România, ce s-a dovedit a fi în slujba politicului , fapt ce dovedește încă odată că nu exista separația puterilor în stat, iar democrația noastră este doar declarativa.
Vom trage la răspundere și pe cei implicați în nerespectarea voinței poporului exprimată în Referendumul din 2009, privind reducerea numărului de parlamentari la 300 și vom cere returnarea miliardelor de lei furate din banul public, pentru plata acestor impostori.

România nu este ” UN STAT ESUAT “, ci unul ” FURAT “de grupări așa-zis politice, care se rotesc la putere și secătuiesc toată munca acestui popor greu încercat.
Vă vom apostrofa, critica și eticheta, așa cum am învățat de la moșii și strămoșii noștri, pentru că noi suntem urmașii eroilor ce au luptat pentru independența și suveranitatea acestui pământ sfânt, iar aici, în România, poporul este suveran.
” Avem dreptul la viata, la fericire, la libertate “.
România este a poporului, nu a politicienilor!
O inima avem și o țară!
Jos CENZURA!
Jos “LEGEA BOTNITEI”!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here