Alin Ionut Iancu a mers impreuna cu sotia si fetita la Targul de Craciun Craiova …

0
149

Alin Ionut Iancu impreuna cu sotia lui si fetita au mers la Targul de Craciun Craiova. Chiar de ziua sotiei,  Raluca, sportivul legitimat la SCM Craiova & Power Gym Craiova a ales sa fie impreuna cu sotia si fetita lor ..

Dupa ce au mers cateva minute prin Targul de Craciun, Alin Ionut Iancu a raspuns la cateva intrebari.

“Sunt uimit de volumul de oameni! Foarte multe luminite peste tot, oameni fericiti, mancare buna, ceva extraordinar! Este WOW !! Avand in vedere ca m-am nascut in Craiova, sunt oltean get-beget, este pentru prima data cand vad de nivelul asta cred in Romania, nu doar in Craiova. Prin cate tari am fost in cariera mea de sportiv, am prins si cateva sarbatori plecat de acasa, dar nu am vazut asa ceva. Nu am cuvinte..
Nu pot sa o intreb ca este micuta dar este bucuroasa vazand atatea luminite ..

Am votat Targul de Craciun Craiova in European Best Destinations si recomand ca toti sustinatorii, urmaritorii, oamenii de sport si ceilalti sa voteze Craiova. Este superb locul! Sarbatorile o sa fie acasa iar azi este ziua iubitei mele. Ziua mea a fost pe 16 noiembrie. Facem zilele in aceasta seara. Este prima data in ultimii 4 ani cand pot sa-mi fac si eu ziua de nastere alaturi de familie chiar si sarbatorile.
Pentru toti oltenii dar in special pentru cei din diaspora neaparat sa veniti acasa sa vedeti Targul de Craciun. Este un lucru de nepierdut!”, a declarat Alin Ionut Iancu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here