Alin Ionut Iancu a pierdut meciul la puncte dar a castigat inimile oamenilor !

0
289

Aseara a avut loc in Germania Phoenix Fight Gala . Un eveniment complex cu meciuri de Kickbox K1 si MMA profesioniste dar si un undercard semi-pro.
Alin Ionut Iancu a fost MainEventul serii iar meciul a fost intr-o cusca.
Alin Fălcușan ,membru al consiliului WKU World si Ionut Puca antrenorul craiovean au facut parte din delegatia cu care Alin Ionut Iancu a fost in Germania.

Partida trebuia sa aiba 5 reprize dar arbitrii au cerut inca o repriza .
Alin Ionut Iancu a reusit un knockdown in repriza a 5-a dar nu a fost destul pentru a castiga la puncte acest meci.
Alin Ionut Iancu a facut un meci foarte bun in fata unui adversar bun . Chiar daca a avut o perioada foarte incarcata de evenimente si foarte multe antrenamente, Alin Ionut Iancu a fost mai bun decat adversarul lui .
Faptul ca a pierdut la puncte spune multe despre acest meci ..

„🌟Seară frumoasă in Germania,meci frumos, 6 reprize după ce Iancu Alin Ionut a reusit un knockdown in repriza a 5 a, decizia a fost in favoarea adversarului!
❤️Multumim pentru sustinere celor de acasă, multumim pentru primirea frumoasă romanilor stabiliti in Kassel.
🌟Felicitări celor doi sportivi pentru nivelul si calitatea luptei!”, a scris antrenorul Ionut Puca pe reteaua de socializare.

„In seara asta, am pierdut meciul, dar am câștigat inimile oamenilor. In premiera de când ma stiu, am luptat 6 reprize de kickboxing pur, am reușit chiar și un knockdown in repriza a 5-a. A fost o experiența foarte tare, sunt bucuros deoarece eu in sufletul meu ma simt câștigător, am avut o perioada grea, dar după o mica vacanța revin intr-o forma excepțională! Multumesc sponsorilor mei pentru sustinere! Mulțumesc romanilor mei pentru ca sunteți lângă mine‼️🔥” , a scris Alin Ionut Iancu pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here