Alin Ionut Iancu : Daca eram la capacitate maxima, titlul venea acasa mult mai repede de 5 reprize!

0
299

Alin Ionut Iancu si Ionut Puca au revenit din Germania unde Alin Ionut Iancu a luptat pentru titlul european WKU in cusca. A fost o perioada foarte incarcata . A participat la gala de box de la Timisoara, a mers la pregatire in Olanda, a participat la Campionatul National de Kempo iar acum a avut parte si de o premiera.
In gala din Germania, Alin Ionut Iancu a avut parte de 6 reprize..

Am incercat sa facem o evaluare asupra intregii perioade si sper ca multe intrebari sa regasiti raspunsul in materialul video .

“Trebuia sa existe o perioada de recuperare . Noi in ultimii 3 ani doar am muncit.” a explicat Ionut Puca.
“Adaptarea nu este o problema. Oboseala fizica si psihica a fost o problema. Am fost in cantonament in Olanda, am plecat neantrenat, m-am antrenat la cel mai inalt nivel. Am venit acasa si iar antrenamente. Odata ce accepti o lupta, pe un fond de bucurie sau pe un fond de nostalgie,dupa ce am realizat ca eu sunt obosit,nu pot sa dau cel mai bun randament, nu pot sa renunt pentru ca anumiti oameni si-au pus cuvantul si trebuie sa onorez” a explicat Alin Ionut Iancu despre aceasta perioada.

“Noi in situatii diverse,putem sa mentinem concentrarea asupra unui lucru foarte putin timp. Nu poti sa ramai mult concentat. Ca experienta nu am stiut sa gestionam recuperarea. A trebuit sa jonglez intre pregatire si recuperare,intre a forta si a nu forta.” a completat Ionut Puca.

Am discutat si despre colaborarea dintre cei doi si Alin Fălcușan care este membru al consiliului WKU World..

“O colaborare foarte buna. Ca manager are deschidere si meciuri pot sa fie pe “banda rulanta” . Sa avem noi capacitate cat poate el sa ne ofere.” a spus Ionut Puca.
“Are intentii pozitive, vrea sa crestem ca echipa . Este un om bun. Este foarte inteligent. Foarte informat in ceea ce inseamna kickboxing-ul mondial” a completat Alin Ionut Iancu.

“Nu ma simt implinit cu mine pentru ca nu am dat randamentul de care sunt capabil. Daca eram la capacitate maxima, titlul venea acasa mult mai repede de 5 reprize”, ne-a declarat Alin Ionut Iancu ..

Ionut Puca nu are pauza pentru ca urmeaza o alta competitie in care sunt angrenati sportivii care reprezinta Craiova.
Sâmbătă 18 Iunie începând cu orele 18:00 are loc prima gala de kickboxing organizată profesionist dedicată în exclusivitate copiilor.
Sportivii care reprezintă Craiova, Mario Florescu, 13 ani si Cristian Sandu, 14 ani isi vor testa calitatile de luptători sâmbătă in cadrul competitiei desfasurata la Mosnita Noua – Timis!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here