Alin Ionut Iancu si-a facut bilantul pe 2022 impreuna cu Ionut Puca

0
95

Alin Ionut Iancu se recupereaza dupa accidentarea la mana. In ultima perioada a discutat cu elevii si lupta impotriva Bullying-ului scolar.
Alin Ionut Iancu impreuna cu Enzo Minca si Ionut Puca au mers la Liceul Voltaire unde au discutat cu o parte din elevi iar ieri Alin Ionut Iancu si Ionut Puca au mers la Scoala Gimnaziala “Ion Creanga”.
Zilele trecute am discutat cu cei doi si am facut un bilant al anului 2022 pentru Alin Ionut Iancu ..

“A fost un an greu . Au fost multe greseli din punct de vedere al alegerii oamenilor .
Chiar daca am pierdut din punct de vedere profesional, am castigat si sunt pregatit
pentru urmatorii ani sa arat ce am invatat in ultimii ani.”, a declarat Alin Ionut Iancu.

“Eu chiar m-am intrebat cat rezista la programele pe care le-am cerut lui Iancu. Am fuzionat la nivel mental si am devenit o forta si le-a putut duce. Oare cati ani putea sa duca ? Veneam dupa 4-5 ani de munca in care ultimii ani au fost foarte grei. Nu stiu cati sportivi ar putea sa duca!”, a declarat Ionut Puca.

“S-a cunoscut anul asta. Corpul a avut multe etape. Am avut foarte multe stari de oboseala . Oamenii trebuie sa inteleaga ca fiind la inceput de cariera nu am inca notorietatea si puterea financiara sa lupt ca alti sportivi, sa fac 2 meciuri pe an maxim 3, sa ma descurc tot anul din banii castigati din acele meciuri. Eu facand 5-6 meciuri pe an exista un grad de uzura. A venit pe fond de lipsa financiara in momentul respectiv.
Noi plecam dupa meciuri acasa, obositi,accidentati si stateam o saptamana iar apoi o laum de la capat in conditiile in care banii erau foarte putini si s-a investit absolut tot. 2 ani la rand am tinut asa si am fost CAMPION. “, a completat Alin Ionut Iancu.
Alin Ionut Iancu si Ionut Puca au un mesaj pentru romani cu ocazia Zilei Nationale …

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here