Alin Ionut Iancu si Ionut Puca continua campania din scoli impotriva Bullying-ul

0
128

Marti, 29 noiembrie 2022,Alin Ionut Iancu, alaturi de antrenorul sau, Ionut Puca, au fost invitatii proiectului “FII INTELIGENT! NU FI VIOLENT”, organizat de Scoala Gimnaziala “Ion Creanga” Craiova. Cei doi sportivi au vorbit deschis in fata multimii de elevi, luptand, impreuna cu dascalii, impotriva Bullying-ului scolar.

“Ascultati-ma! Apucati-va de sport: absolut orice sport simtiti voi ca va caracterizeaza! O sa va ajute foarte mult in viata.. pentru ca este exact ca viata. In sport vei simti nevoia sa iti depasesti niste limite. Asa este si in viata. Trebuie sa te auto-depasesti. Daca vei da de greu, vei fi obisnuit deja cu obstacolele si vei putea lupta. In consecinta, da, consider ca orice sport educa si te poate ajuta in viata.

Schimbarea vine cu voi! Aveti dreptul si capacitatea de a alege ce faceti si cum actionati de aici inainte! Sunteti din ce in ce mai inteligenti, de la o generatie la alta, deci nu aveti nici o scuza. Veniti la scoala, chiar daca nu va place, dati-va silinta si respectati. Pe cine? Respectati colegul de langa voi, respectati profesorul care vine sa va invete (pentru ca nu e deloc usor sa lucrezi cu oamenii). Minimul de respect pentru cei din jurul vostru, acela conteaza cel mai mult.”,le-a transmis Alin Ionut Iancu elevilor potrivit 24h.ro .

Aceasta este a doua actiune a lui Alin Ionut Iancu si Ionut Puca..
Alin Ionut Iancu si Enzo Manca, impreuna cu antrenorul lor Ionut Puca, au lasat sala de antrenament si au mers sa discute cu elevii Liceului Voltaire in urma cu cateva zile .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here