Alin Ionut Iancu va lupta pentru CENTURA WKU România la categoria HeavyWeight

0
294

Sportivi de performanță și pasionați ai sporturilor de contact se întrunesc la unul dintre cele mai mari evenimente sportive din Sud Estul României –Festivalul Artelor Marțiale din Brăila, Gala Best of the Best.

Punctul culminant al serii se deschide cu un meci incendiar la categoria grea între Tănculețul – Ionuț Iancu și Gladiatorul Cristian Ristea. 5 reprize a câte 3 minute vor stabili cine este câștigătorul centurii WKU România la categoria HeavyWeight.

Alin Ionut Iancu va lupta pe 10 septembrie la Braila in cadrul Festivalului Artelor Marțiale .
Cristian Ristea il va intalni pe sportivul legitima la SCM Craiova si Power Gym in cadrul acestei gale.
Alin Ionut Iancu a discutat in prima parte a interviului despre infrangerealui Benny cat si despre ce va urma pentru luptator.
Despre meciul cu Cristian Ristea, Tanculet ne-a declarat : Eu o sa controlez totul. Merg sa castig. Totul este planificat si o sa-mi fac treaba.

Despre perioada de pregatire, Alin Ionut Iancu ne-a declarat : A fost o perioada plina de incercari ca pentru luptatori, care au rolul de a ma intari psihic si de a ma maturiza.

Tanculet are un mesaj pentru adversarul din gala de la Braila : Il respect foarte mult si sper sa vina intr-o forma foarte buna. Sa facem un meci foarte bun iar cel mai bun sa castige.

Alin Ionut Iancu are un mesaj pentru cei care il sustin : Sa stea aproape de mine pentru ca Tanculet le promite un meci incendiar.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here