Alin Ionut Iancu : Vreau sa aduc toate centurile in Craiova!

0
375

Alin Ionut Iancu si Enzo Minca se pregatesc pentru Festivalul Artelor Martiale, Editia 1 | Gala Best of the Best care are loc la Braila pe 10 septembrie.

Gala Best Of The Best îi aduce față în față pe cei mai renumiți luptători la nivel național și internațional, care își vor demonstra în fața publicului larg priceperea și puterea.

Sute de persoane sunt așteptate să urmărească reprezentația luptătorilor într-un show plin de fight-uri tensionate: Kickboxing,Box,MMA,Karate,Grappling BJJ. Doar la Festivalul Artelor Marțiale din Brăila, doar pe 10 Septembrie 2022 care este transmis de Prima Sport.

Alin Ionuț Iancu și Cristian Ristea au 5 reprize a câte 3 minute care vor stabili cine este câștigătorul centurii WKU România la categoria HeavyWeight.
Enzo Minca va lupta impotriva lui Cristinel Visoina la Gala Best of The Best BRAILA 2022.
Cei doi sportivi legitimati la SCM Craiova & Power Gym Craiova sunt pregatiti de Ionut Puca.

Alin Ionut Iancu si Ionut Puca ne-au raspuns la cateva intrebari la finalul antrenamentului de azi..

„A fost o perioada dificila, ca oricare perioada de pregatire,pe langa pregatire sunt si alte probleme .. A fost o perioada grea dar foarte productiva. Am reusit sa ma ridic la un nivel foarte inalt fizic si cred ca o sa facem o treaba destul de frumoasa.”, ne-a marturisit Alin Ionut Iancu..

„A fost o perioada solicitanta. Sa pui la punct lucrurile. Sa te concentrezi pe etapele pregatirii. Sa poti sa evaluezi pregatirea fizica si sa poti face diferenta trecerii de la latura fizica la cea psihica. A trebuit sa fiu „rau” .”,a declarat Ionut Puca.

„Vreau sa aduc toate centurile la Craiova. Aceasta este o etapa, un mic pas din lunga cariera de succes pe care mi-o doresc. Vreau sa ajung campionul lumii. Vreau sa fiu cel mai bun!”, a completat Alin Ionut Iancu despre centura wku ..

„Sunt sportivi de top la gala de la Braila. Sunt sportivi care nu-si permit sa nu se afle la cel mai bun nivel al pregatirii fizice si psihice. Evenimentul debuteaza cu Campionatul National de Karate Traditional .”, a completat Ionut Puca despre gala de la Braila..

„Sunt foarte mandru de ce am realizat. Sunt fericit ca reusesc sa fiu un model pentru alti oameni,pentru copii, pentru noua generatie. Este si o mare responsabilitate deoarece fiind un model si un exemplu nu-mi pot permite sa fac anumite greseli. Trebuie sa fiu mereu pe linie, sa fiu calculat.”, a declarat Alin Ionut Iancu ..

Alin Ionut Iancu si Ionut Puca au un mesaj special pentru cei care sustin acest proiect dar va asteapta sa urmariti gala pe Prima Sport incepand cu ora 20:00.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here