Alternativa Dreapta solicita suspendarea cursurilor timp de 2 saptamani !

0
3

Partidul Alternativa Dreaptă nu dorește să creeze panică, nici să alimenteze isteria generală legată de răspândirea Coronavirus, însă, în mod responsabil, solicită public Guvernului României, Ministerului Sănătății și Ministerului Educației suspendarea imediată a tuturor cursurilor din învățământul primar, gimnazial, liceal și universitar, interzicerea evenimentelor publice și controlul medical la granițele României.
Este singura șansă de a încetini epidemia CORONAVIRUS.

Altfel, România va ajunge în situația Italiei, având, însă, un sistem medical mult mai precar, ceea ce va duce la un număr mare de decese, care acum, pot fi prevenite. Doar unde s-au luat măsuri din timp, cum este în Hong-Kong, s-a reușit cu succes stoparea epidemiei.

contact@alternativadreapta.eu

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

www.alternativadreapta.ro

https://www.facebook.com/AlternativaDreaptaRo/

Facebook Comments
Citeste si :   Ludovic Orban despre alegerile anticipate: „Problema este sa avem parteneri. Una este discursul politic, alta este posibilitatea de a realiza ceva efectiv”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here