Alţi doi pacienţi transferaţi după incendiul de la Matei Balş au murit. Bilanţul ajunge la 14 decese.

0
14

Inca doi pacienti transferati la alte spitale in urma incendiului de la Institutul „Matei Bals”au decedat, a anuntat sambata Ministerul Sanatatii.

„Ministerul Sanatatii a fost informat, in aceasta dimineata, despre doua decese in randul pacientilor care s-au aflat in Pavilionul V al Institutului National de Boli Infectioase „Matei Bals” din Bucuresti in timpul incendiului din 29 ianuarie 2021″, se arata intr-o informare transmisa de institutie.

In primul caz este vorba despre un barbat in varsta de 73 de ani, transferat dupa incendiu la Spitalul Clinic de Urgenta „Sf. Ioan” din Bucuresti. Pacientul a fost diagnosticat cu o forma severa SARS-CoV-2 si prezenta multiple afectiuni asociate.

In al doilea caz este vorba despre un barbat in varsta de 91 de ani, transferat dupa incendiu la Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale „Dr. Victor Babes”. Pacientul, care se afla in sectia de ATI, a fost diagnosticat cu o forma severa SARS-CoV-2 si avea comorbiditati.

In ambele cazuri, ancheta medico-legala va stabili cauzele decesului, se mentioneaza in informare.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here