Ambulatoriul Spitalului Filisanilor se va reabilita,moderniza,dota si extinde prin PNRR

0
237

Proiectul depus de Primaria Filiasi pentru „Reabilitare,modernizare,dotare si extindere Ambulatoriu Spital Filisanilor” a fost aprobat de pentru finantare din PNRR..

Proiectul depus de Primăria Filiași pentru atragerea de fonduri din PNRR a fost aprobat de Ministerul Sănătății

Ministerul Sănătății a finalizat evaluarea dosarelor depuse pentru finanțarea proiectelor de modernizare și dotare a ambulatoriilor de specialitate din România.

În cadrul Investiției specifice – Unități de asistență medicală ambulatorie, din PNRR, au fost depuse 142 de cereri de finanțare.

În urma evaluării, au fost selectate în ordinea descrescătoare a punctajului obținut, 55 de unități sanitare.

Banii europeni nerambursabili vor fi utilizați pentru înființarea, reabilitarea, extinderea sau dotarea cu aparatură medicală de înaltă performanță a ambulatoriilor de specialitate.

”Una din preocupările mele ca ministru al Sănătății este să dezvoltăm serviciile medicale ambulatorii, spitalizarea de zi și medicina primară, cât mai accesibile pacienților, în comunitățile din care aceștia fac parte. Conform indicatorilor din PNRR, în cadrul acestei investiții obiectivul prevedea finanțarea a 30 de ambulatorii. În urma consultării cu reprezentanții Comisiei Europene, am reușit să dublăm numărul ambulatoriilor care vor primi finanțare nerambursabilă.” a declarat ministrul Sănătății, prof. univ. dr. Alexandru Rafila.

Proiectul depus de Primaria Filiasi pentru „Reabilitare,modernizare,dotare si extindere Ambulatoriu Spital Filisanilor” a fost aprobat de pentru finantare din PNRR..

Valoarea proiectului este de 13.701.622 lei

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here