Amical de gala pentru Universitatea Craiova ! Stiinta merge pe Stadio Olimpico!

0
128

Universitatea Craiova are programat un amical de gala chiar pe Stadio Olimpico . AS Roma primeste Universitatea Craiova pe 25 iulie .

Ioan Becali a dezvăluit că Jose Mourinho a acceptat meciul amical cu FC U Craiova 1948. Va fi evenimentul unde AS Roma își va prezenta lotul pentru stagiunea următoare. Conform impresarului, clubul italian va suporta toate cheltuielile.

„E entuziasmul asta, ți-o dau în premieră. Le-am aranjat și un meci cu Roma pe 25 iulie. Mutu a insistat să vorbesc eu cu Mourinho. Mou a eliminat tot și a zis: «Giovani, dacă vii și tu la meci, se face meciul». Nici nu știe că e Mutu (n.r. antrenor). Dacă îi spuneam că e Mutu, poate cine știe ce zicea. L-am lăsat așa, dar nu e o problemă”, a spus Ioan Becali, potrivit As.

În această vară, Jose Mourinho a revenit în Italia, locul celor mai mari performanțe din cariera de antrenor. Doar că destinația nu a fost Inter, ci a fost una surprinzătoare. „The Special One” vrea să îi readucă pe romani în grupele Ligii Campionilor, după 4 sezoane de absență.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here