Ana Birchall: Covid-19 și Corupția au în comun și altceva în afară de primele două litere

0
45

Covid-19 și Corupția au în comun și altceva în afară de primele două litere, susține Ana Birchall, într-o postare pe Facebook, avertizând că nu putem pune capăt unei boli provocând o boală la fel de gravă, cum este epidemia de corupție. „Ambele generează pagube materiale și în cele din urmă pierderi de vieți omenești”, afirmă Birchall, făcând un apel la mobilizare.

„Covid-19 și Corupția au în comun și altceva în afară de primele două litere. Vorbim de două flageluri cu care ne-am confruntat și cu care probabil, încă o vreme, ne vom mai confrunta. Ambele generează pagube materiale și în cele din urmă pierderi de vieți omenești.

Nu putem pune capăt unei boli (epidemia de Coronavirus), provocând o boala la fel de gravă (epidemia de Corupție). Anticorpii care ne protejează de corupție trebuie sa apere organismul social in fata eventualelor măsuri incorecte invocate pentru combaterea epidemiei de Coronavirus.
Eu cred că trebuie să ne mobilizăm în continuare în lupta cu amândouă și să nu renunțăm la a lupta cu una în numele luptei cu cealaltă. Așa cum am mai spus, mi se pare extrem de josnic să profiți de situația cumplită în care ne aflăm mulți dintre noi pentru a “dribla” legea și pentru a face bani cu orice preț, jefuind practic statul roman”, scrie Birchall, în plină criză de coronavirus.

Citeste si ...  Ludovic Orban, mesaj la 30 de ani de la Mineriada: Magistratii trebuie sa gaseasca vinovatii.

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here