Angela Nicolae – noul manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina

0
150

Începând de astăzi, 27 aprilie a.c., Spitalul Județean de Urgență Slatina are un nou manager, în persoana d-nei Angela Nicolae, fost prefect al județului Olt. Aceasta a fost numită în funcție după expirarea mandatului de interimat al d-lui Dan Stana.

„Dan Stana a asigurat interimatul, până acum. Cred că l-a asigurat bine, mai ales că a fost o perioadă grea. Îi mulțumesc și pentru promptitudinea cu care a intervenit, acum câteva zile, la incendiul de la Secția de Psihiatrie. Începe mandatul Angelei Nicolae și am încredere că este o soluție bună. Actualul management va reuși să obțină și acreditarea și va continua, alături de noi, modernizarea spitalului”, a declarat Marius Oprescu, președinte al Consiliului Județean Olt.

Dan Stana va reveni la funcția de director administrativ și resurse umane din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Trebuie amintit și faptul că d-na Angela Nicolae a fost președinte al Consiliului de Administrație al SJU Slatina, ca reprezentant din partea Consiliului Județean Olt.

Sursa linia1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here