Anisoara Stanculescu : Cer Primariei Craiova sa-si asume public esecul inceputului de an scolar si sa prezinte scuze profesorilor, parintilor si elevilor

0
34

Este strigator la cer ca la aceasta ora, cu 4 zile inainte de deschiderea scolii, in atat de multe scoli si gradinite din oras sa fie o degringolada generalizata.
Sali de clasa neamenajate (sunt scoli in Craiova care asteapta banii pentru banci de multa vreme) terenuri de sport in paragina, toalete nereparate, lipsa autorizatii de securitate la incendii, lipsa masti de protectie, lipsa dezinfectante.
Profesorii si invatatorii sunt pusi intr-o situatie jenanta fata de parinti si elevi de catre un sistem care pare legat de… minte si de picioare.

”Avem informatii certe ca li se cer bani parintilor pentru dezinfectante si alte consumabile!!!!Sunt institutii scolare in care directorii spun personalului ca au adus ei dezinfectant din banii lor si trebuie sa-l dramuiasca bine ca sa fie asa …”de decor” daca vine vreun control!!!Este inacceptabil.Cineva trebuie sa raspunda pentru acest haos”- afirma Anisoara Stanculescu, lider al PMP Craiova

Din Valea Rosie pina in Craiovita si Calea Bucuresti, din Brestei pana in Centru sunt scoli si gradinite total nepregatite pentru a-si primi elevii, in conditii de normalitate, daramite de pandemie .Ce pazeste Primaria Craiova, ISJ-ul si DSP-ul?!?
Unde sunteti doamna si domnule Primar PSD?!?

BIROUL DE PRESA PMP DOLJ

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here