ANM : Sfârșitul lui martie vine cu temperaturi neașteptate!

0
135

Vremea se schimbă radical în România! Este anunțul de ultimă oră al ANM. După ce luna martie a debutat cu temperaturi reci și a semănat mai degrabă cu o lună iarnă, Elena Mateescu spune că lucrurile se vor schimba radical însă numai pe finalul lunii.

Urmează un nou episod de frig!
„Vremea se va răci semnificativ. Vom vorbi de temperaturi între 5 până la cel mult 13 grade la început, în special în jumătatea nordică a țării, acolo unde primele zile din săptămâna viitoare nu vor mai fi caracterizate de valori care să depășească la nivelul maximelor 7- 8°, în timp ce în sud doar 10-11°. Posibil doar în extremitatea de sud-vest 13 – 14 grade”, a spus directorul ANM.

Pentru săptămânile următoare, se prognozează temperaturi medii mai ridicate decât cele normale, îndeosebi în regiunile vestice și nord-vestice, iar cantitățile de precipitații vor fi apropiate de normale sau cu un usor deficit în anumite zone. În perioada următoare, temperaturile vor continua să fie peste medie, iar regimul pluviometric va rămâne aproape de normal în toate regiunile.

Potrivit Elenei Mateescu, de la mijlocul săptămânii viitoare și weekendul viitor este posibil, din nou, să vorbim de valori care să depășească 20 de grade Celsius: „Așadar, ultima decadă a lunii martie cu o vreme capricioasă, pentru că încă de la debutul lunii și iată și până în prezent și posibil și până la sfârșitul lunii, vorbim de alternanțe de vreme foarte călduroasă urmate și de vreme în care temperaturile sunt mai coborâte”.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.