Asistenta cu coronavirus la Caminul pentru Persoane Varstnice Craiova

0
29

Asistenta sefa de la Caminul pentru Persoane Varstnice din Craiova a fost depistata cu noul coronavirus. Femeia a revenit la serviciu sambata, dupa izolare de 14 zile la domiciliu, conform protocolului, pentru tura de 14 zile in camin.

Rezultatul testului a ajuns duminica seara. Aceasta nu ar fi intrat in contact cu pacientii, avand sarcini administrative, dar a luat contact cu angajatii. Acestia vor fi testati peste cateva zile de catre DSP, dar raman la Camin in acest timp, a precizat Valentin Giurca, directorul Caminului pentru Persoane Varstnice.

„A intrat in a doua tura sambata dimineata, dupa cele 14 zile petrecute acasa. A venit din familie. Sambata a fost testata de cei de la DSP Dolj, iar duminica seara a venit rezultatul pozitiv. Este asimptomatica. A intrat in contact cu colegii. Sunt 49, nu stiu daca s-a vazut cu toti. Cu pacientii nu, fiind asistenta sefa, nu are contact cu ei. Conform protocolului, in urmatoarele 7 zile vor fi testati si ceilalti angajati. In acest timp, ei vor ramane aici”, a declarat, pentru GdS, managerul Valentin Giurca.
Asistenta confirmata a fost transportata cu izoleta la Spitalul de Boli Infectioase „Victor Babes”, unde se afla internata, in prezent.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here