Asociatia PRO DEMOCRATIA – Club Craiova : A P E L Cand mor oameni din cauza infectarii cu coronavirus, acordarea de prime si bonusuri din bani publici, in institutiile publice, trebuie urgent suspendata!

0
10

Asociatia PRO DEMOCRATIA – Club Craiova a luat act de faptul ca pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local Craiova din data de 30 aprilie 2020, se afla „Proiectul de Hotarare privind mandatarea reprezentantului Consiliului Local al Municipiului Craiova sa voteze ordinea de zi in Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor S.C. Compania de Apa „Oltenia” S.A., din data de 11.05.2020”.

Din documentatia care insoteste acest proiect de hotarare, rezulta ca reprezentantul Consiliului Local Craiova in Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor S.C. Compania de Apa „Oltenia” S.A., din data de 11.05.2020, urmeaza sa voteze inclusiv acordarea pentru administratorii neexecutivi ai CAO, a unor „prime de succes” sub forma unor indemnizatii pentru realizarea obiectivelor si criteriilor de performanta.

Asociatia PRO DEMOCRATIA – Club Craiova solicita public Primarului Craiovei, Mihail Genoiu si membrilor Consiliului Local Craiova, ca in mandatul reprezentantului Consiliului Local al Municipiului Craiova in Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor S.C. Compania de Apa „Oltenia” S.A., din data de 11.05.2020, sa fie precizat in mod explicit ca acesta va vota impotriva acordarii acestor prime in bani, in valoare de 138.458 de lei.

Citeste si ...  Gorj : Adolescentele care au bătut şi umilit o fată, identificate şi duse la audieri

Un eventual refuz al Primarului Craiovei, Mihail Genoiu si al membrilor Consiliului Local Craiova de a mandata explicit reprezentantul Consiliului Local Craiova in Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor S.C. Compania de Apa „Oltenia” S.A., din data de 11.05.2020, sa voteze impotriva acordarii primelor in bani catre administratorii nenexecutivi ai CAO, ar fi un gest de sfidare la adresa atat a suferintei victimelor pandemiei de coronavirus, cat si a cadrelor medicale care isi asuma zilnic riscul infectarii, in lupta lor pentru salvarea vietii celor bolnavi si eradicarea pandemiei.

Totodata, Asociatia PRO DEMOCRATIA – Club Craiova transmite administratorilor neexecutivi ai S.C. Compania de Apa „Oltenia” S.A., Ghencioiu Marian, Bonescu Adrian, Barbarasa Ghoerghe, Dragu Paul, Dumitru Silviu, Mitrita Constantin si Ilie Daniel, apelul public de a renunta, in scris, la incasarea respectivelor indemnizatii si de a solicita companiei sa doneze suma totala de 138.458 de lei Spitalului Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babes“ din Craiova, pentru sustinerea vindecarii pacientilor infectati cu coronavirus.

Citeste si ...  "Democrația în vremuri de pandemie” – proiect civic implementat de Asociația PRO DEMOCRAȚIA-Club Craiova

Domnilor administratori neexecutivi ai S.C. Compania de Apa „Oltenia” S.A., fiti solidari cu semenii vostri aflati in suferinta datorita pandemiei de coronavirus!
Carla Stoica Presedinta Asociatia Pro Democratia Club Craiova

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here