Astazi, la Pitesti, Partidul Alternativa Dreapta a lansat filiala AD Arges

0
10

Partidul Alternativa Dreapta, partid autentic de Dreapta, deschide la Pitesti filiala judeteana AD – primul pas practic din procesul de pregatire, organizare si dezvoltare institutionala, in vederea participarii la alegerile locale din acest an. Evenimentul a avut loc in incinta Hotel Alcadibo, sala de festivitati – parter.

Alaturi de echipa locala de coordonare condusa de Doamna Georgeta Janta, Alternativa Dreapta pregateste pentru Arges candidatii la functiile publice de presedinte C.J., primari, consilieri judeteni si locali.

La eveniment au participat Adela Mirza si Traian Ranja, co-presedinti AD, alaturi de invitati speciali – lideri ai altor partide de Dreapta – si de candidati confirmati ai AD din zone apropiate Argesului, cum ar fi Emil Iulian Mladin, din Craiova, candidat AD la functia de primar ,Cristian Vasile ,candidat AD la functia de primar in Bals, Valentin Licxandru, AD Bucuresti si George Simion ,copresedintele AUR ..

Proiectul AD pentru alegerile locale este unul larg, care vizeaza participarea partidelor de Dreapta la alegerile locale din 2020, printr-o formula agreata institutional, pentru a maximiza sansele fiecarui candidat si pentru a declansa inceperea procesului de primenire reala a clasei politice romanesti.

Adela Mirza ,co-presedinte Alternativa Dreapta , ne-a raspuns la cateva intrebari :

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

contact@alternativadreapta.eu

www.alternativadreapta.ro

https://www.facebook.com/AlternativaDreaptaRo/

 

Facebook Comments
Citeste si :   S-a reluat licitatia pentru proiectarea si executia Tronsonului 4 al Drumului Expres Craiova - Pitesti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here