Atentie, soferi! Circulatia este restrictionata pe mai multe drumuri din tara

0
13

Circulatia rutiera a fost restrictionata pe doua drumuri nationale si doua drumuri judetene, ca urmare a conditiilor meteo nefavorabile, informeaza centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane .

Este vorba despre:

-DN1R – blocat in localitatea Sancraiu, judetul Cluj (circulatia rutiera este deviata pe DJ 126, prin localitate);

– DN57B – la kilometrul 1+200 de metri, pe raza orasului Oravita (judetul Caras-Severin), din cauza ploilor abundente din ultima perioada, zidul de sprijin al taluzului s-a prabusit in albia unui rau, afectand si suprafata de rulare. Un sens de mers este blocat, circulandu-se deviat;

– DJ 672C – blocat in zona localitatii Runcu, judetul Gorj;

– DJ 582 – blocat in zona localitatii Slatina-Timis, judetul Caras-Severin.

Pe principalele artere rutiere se circula in conditiile unui carosabil uscat, valorile de trafic fiind normale.

In judetul Tulcea, circulatia rutiera pe DN22D se desfasoara pe un fir, alternativ, la kilometrul 1+200 de metri (iesirea din orasul Macin catre localitatea Horia), dupa ce un pod din acest loc s-a surpat.

De asemenea, pana in data de 9 iulie 2020, pe DN6 Drobeta-Turnu Severin – Orsova, la kilometrul 354+150 de metri, in afara localitatii Gura Vaii (viaductul Slatinicul Mare), judetul Mehedinti, se executa lucrari de reparatii la rosturile de dilatatie. Astfel, circulatia se desfasoara pe un singur fir, dirijat prin semaforizare ori cu piloti de circulatie.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here