Au început lucrările pentru Fantasy Park

0
226

Au început lucrările la Fantasy Park. Ordinul de demarare a proiectului a fost dat ieri de către primarul Craiovei.
In acest moment, zona este curățată de vegetație și de copacii uscați.

Aici va fi realizat un sat al piticilor, un loc de joacă pentru copii, cu o terasă, un skatepark cu terasă și mobilier urban destinat adolescenților și o căsuță-restaurant pentru părinți, cu teatru de vară și alte amenajări specifice petrecerii timpului liber, potrivit autorităților locale.

”Am dat ordinul de începere a lucrărilor la Fantasy Park, iar momentan se curăță perimetrul de vegetația și copacii uscați. În următoarele luni, urmează să se construiască aici un sat al piticilor, cu loc de joacă și terasă pentru copii, un skate park cu terasă și mobilier urban destinat adolescenților și o căsuță-restaurant pentru zona de părinți, cu teatru de vară și alte amenajări specifice petrecerii timpului liber într-un cadru feeric. Întreg parcul va fi supravegheat video, va avea iluminat arhitectural pentru timp de noapte, multe plante ornamentale, alei și mobilier urban care vor completa atmosfera de basm. Cu siguranță, acest parc va fi unic în țara noastră și va deveni un punct de atracție al orașului”, a descris lucrările Olguța Vasilescu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Valoarea estimată a achiziției având ca obiect „Regenerare urbană în municipiul Craiova prin revitalizarea zonei Cornițoiu“ a fost de 7.985.567 de lei (fără TVA). De lucrări se va ocupa asocierea Oltenia Garden SRL – Bugaru Trans SRL – Yardman SRL. Aceasta a obţinut contractul după ce a venit cu un preț de 7.249.189,20 lei (fără TVA), adică aproape 1,8 milioane de euro cu TVA.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here