Au început probele cu tramvaiul și pe tronsonul de linie din zona industrială Cernele.

0
210

Au fost reabilitate 2,5 km de cale dublă de rulare a tramvaiului pe Calea Severinului (de la Depou, intersecția cu bulevardul Dacia până la bucla de întoarcere – stația CLF), plus partea de reațea. Au fost înlocuiți unii stâlpi, a fost nevoie de traversări noi ale căii de rulare si multe alte parti importante pentru modernizarea caii de rulare a tramvaiului ..

„Lucrările au fost finalizate de către constructor și am început verificările cu mijloacele de transport ce vor tranzita această zonă. Urmează recepția, iar mai apoi să fie reluată circulația tramvaielor și pe acest tronson.

Modernizarea căii de rulare a tramvaiului în zona industrială Cernele este un proiect finanțat din fonduri europene care a vizat reabilitarea a peste 5 km de cale de rulare a tramvaiului și a 10 stații de tramvai, modernizarea rețelei de contact și a rețelei electrice de alimentare, montarea a peste 100 stâlpi de susținere a rețelei de contact, precum și refacerea trotuarului.”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here