Auchan România îngheață prețurile la peste 3.000 de produse marcă proprie și acordă un bonus suplimentar de 5% la achiziția lor, prin cardul de fidelitate

0
254

Ca o măsură suplimentară anti-inflație, în cadrul acțiunilor permanente de protejare a puterii de cumpărare a românilor, Auchan România blochează prețurile a peste 3000 de produse marcă proprie, acțiune valabilă pentru toți clienții. Astfel, numeroase produse din categoria alimentelor, de la lactate, brânzeturi, mezeluri, ouă, produse din carne, conserve și până la cafea și înghețată, cât și din cadrul gamei nealimentare, precum detergenți, cosmetice, articole de papetărie, bricolaj, auto și produse destinate animalelor de companie, nu vor fi impactate de inflație, cel puțin până la 30 septembrie 2022. În plus, clienții fideli vor putea beneficia și de 5% bonus suplimentar* în bani pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, la achiziția acestor produse. 

Pe durata desfășurării campaniei, între 22 iulie și 30 septembrie, produsele au prețurile permanent blocate în toate magazinele Auchan, precum și în magazinul online auchan.ro, Articolele incluse în campanie sunt ușor de identificat, fiind marcate cu sigla produselor marca Auchan, varianta pasăre roșie. Toate aceste produse, cu excepția celor din categoria Echipament Bebe, fac parte din acțiunea de înghețare de prețuri, adresată tuturor clienților Auchan. Produsele pot face obiectul unor reduceri promoționale temporare, aplicate la prețul înghețat.

În plus, cei peste un milion de clienți deținători ai cardului de fidelitate MyCLUB Auchan, dar și cei care se înscriu în acest club și utilizează cardul la cumpărături, se pot bucura și de avantajul suplimentar de 5% bonus în bani pe cardul de fidelitate, la achiziția oricărui produs marcă proprie Auchan varianta roșie, bonus pe care compania îl acordă permanent, tot timpul anului, pentru acest tip de produse.

*Mai multe detalii despre termenele și condițiile MyCLUB Auchan sunt disponibile aici:  https://romania.auchan.ro/ro/continut/serviciile-noastre/myclub-auchan

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here