Audieri cu scantei in Parlament! Florin Citu, discurs fulminant in Parlament la adresa PSD-istilor: „Ati dat teapa oamenilor”

0
39

Ministrul Finantelor, Florin Citu, i-a catalogat drept „tepari” pe liderii PSD in cadrul unui discurs sustinut, luni, in Parlament.  

”In anul 2019 s-au alocat credite bugetare de 383 milioane. Stiti care erau datoriile bugetare pentru Start Up nation in ultimii doi ani de zile? Un miliard de lei. Nu ati alocat nici macar banii dupa doi ani de zile pentru a plati facturile. Nici la inceputul anului 2019. V-ati batut joc de acei oameni i-ati lasat cu facturile neplatite. In timpul anului ati luat si pus in fondul de rezerva 100 de milioane iar la rectificarea ati mai luat bani.

Cand am preluat guvernarea, in noiembrie, erau 50 de milioane de RON pentru Start Up nation. Nu ati platit nici un leu 3 ani de zile aproape. Ar trebui sa platesc eu 300 de milioane ca sa nu va faceti de ras. Sunteti niste tepari! Ati dat teapa oamenilor, ati spus sa isi ia credite sa isi faca credite ca sa poata sa functioneze. Le-ati promis bani inca din 2017”, a afirmat ministrul, citat de news.ro.

Camera Deputatilor dezbate, luni, motiunea simpla depusa de PSD impotriva ministrului Finantelor Publice, Florin Citu, pe care-l acuza ca este ”mai nociv decat efectele pandemiei”.

In motiunea intitulata ”«Virusul Citu» a infectat economia nationala”, PSD afirma ca Florin Citu s-a dovedit incapabil sa vina cu masuri de sprijin eficiente pentru economie.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here