AUR şi-a lansat candidaţii la Primăria Craiova şi CJ Dolj în prezenţa lui George Simion

0
145

Partidul AUR şi-a lansat candidaţii la Primăria Craiova şi Consiliul Judeţean Dolj în prezenţa liderului său, George Simion, venit la Craiova să dea greutate evenimentului. Evenimentul a inceput cu un mars organizat de la sediul partidului din cartierul 1 Mai pana în faţa Centrului Multifuncţional, acolo unde îşi desfăşoară în prezent activitatea Primăria Craiova.

Reprezentantii AUR au spus ca acest miting a fost spontan dar pe retelele de socializare cat si pe grupurile de WhatsApp au fost imprastiate aceste invitatii. Tot de acolo au venit si cei nemultumiti de conducerea AUR Dolj care s-au adunat in numar mare si au scandat impotriva conducerii nationale si judetene.

George Simion a anunțat candidații AUR la funcțiile de Președinte al Consiliului Județean Dolj și Primar al Municipiului Craiova, plus alți 15 pentru primăriile comunale din județul Dolj.
Ringo Damureanu a primit azi ceea ce a oferit in toata perioada de cand se afla la conducerea AUR Dolj.
Atitudinea lui cat si felul cum se comporta cu o buna parte din membrii AUR Dolj a facut ca azi sa fie un numar mare de manifestanti in detrimentul celor care sustin AUR.

Evenimentul de azi au fost cateva sute de oameni impotriva conducerii AUR Dolj si doar 50 de persoane (17 candidati) din AUR Dolj..

Daca vorbim de candidatii AUR Dolj avem doar cateva lucruri de obiectat..
In primul rand Ringo Damureanu a avut un discurs acid in privinta femeilor dar si a celor care sunt impotriva lui. Acesta i-a facut animale pe cei prezenti. Ringo Damureanu a “reusit” sa aiba doar 52 de organizatii de cand se afla la conducerea filialei Dolj iar Sindicatul Forta Legii aproape si-a dublat numarul de membrii. Este chiar o reusita avand in vedere ca binele partidului este complementar pentru Ringo Damureanu. Oamenii de calitate sunt aruncati iar pilele si cunostiintele acestuia primesc functii de conducere in filialele locale.

Atat George Simion cat si Ringo Damureanu au elogiat candidatul la Primaria Craiova dar au omis sa spuna realizarile acestuia din mandatele de consilier local. Candidatul are insa realizari pe plan personal si financiar de cand este prezent in Consiliu Local Craiova. Atat el cat si persoanele apropiate acestuia.

”E nevoie de curaj ca să candidezi în 2024 în județul Dolj, în niște comune în care vine primarul peste tine, ori îți face contramanifestaţii ori că este de partea mafiei și îți dă foc la casă – îți taie frânele de la mașină, există astfel de manifestări în anul 2024 în comunele din Dolj. Trebuie să ne luptăm cu ei, pentru oamenii aceștia care stau rușinati săracii și înțeleg și ei că nu e normal ce se întamplă”, a declarat George Simion, președintele AUR.

Din pacate va contrazicem !! Este nevoie de o politica corecta si nu una de mahala unde cine vorbeste tare castiga …
Doljenii au crezut in AUR dar azi am observat ca a devenit un partid acaparat de interesele unui singur om ..

Materialul video spune totul despre evenimentul de azi..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.