Autorul jafului de 100.000 euro, de la Dârvari, a fost arestat 30 de zile

0
316

Apar noi detalii în cazul anchetei jafului de 100.000 euro, din Dârvari. După ce tânărul de 31 de ani, acuzat de furt, a fost reținut preventiv pentru 24 de ore, astăzi, judecătorii Tribunalului Mehedinți au decis plasarea acestuia în arest preventiv pentru 30 de zile.

Interesant este faptul că bărbatul își menține, în continuare, declarațiile inițiale: spune că fiica edilului, o tânără de 20 de ani, i-ar fi dat banii aflați în casa părinților: 80.000 euro și restul (până la 100.000 euro), în lei.

Jaful s-a produs sâmbătă noapte, în timp ce primarul, Ionut Gîrgă, se afla la un botez. Când s-a întors acasă, și-a dat seama că locuința, situată în satul Gemeni, comuna Dîrvari, a fost călcată de hoți şi că i-au dispărut 100.000 de euro.

În momentul jafului, în casă se aflau doar cei doi copii ai edilului mehedințean. Aceştia le-au spus părinților că nu ar fi auzit nimic suspect în timpul nopții.

Sursa Informatia de Severin

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here