Azi a avut loc Conferința Regionala „Fermierii Noștri”

1
154

Azi a avut loc Conferința Regională „Fermierii Noștri” Oltenia 2024, la Hotel Ramada, din Craiova. La acest eveniment au participat reprezentații Direcției pentru Agricultură Județene Dolj, alături de antreprenori și investitori din agricultură, lideri ai asociațiilor profesionale, reprezentanți ai mediului instituțional , companii cu soluții pentru agricultură si deputatul Daniel Gheba. Tema principală a dezbaterilor a fost „Fermieri pregătiți pentru viitor”.

Conferinta a fost impartita in 2 panouri astfel ca Directorul DAJ Dolj, Sorin Agapie, a deschis evenimentul iar apoi a urmat un scurt discurs al deputatului Daniel Gheba.

A urmat Costel lancu, Director Centro-Trans, din satul Padea şi Preşedinte al Asociatiei Producatorilor Agricoli judetul Dolj si Administreaza peste 900 de hectare.

A urmat Marian Popa , Lucian Stanescu, Regis Lemaire, Ana Samuila , Cornel Stroescu, Stelian Folica si Mihaela Niculet.

A urmat o pauza apoi panoul 2.
Speakerii, antreprenori și investitori din agricultură, lideri ai asociațiilor profesionale, și companii cu soluții pentru agricultură, au adus o perspectivă valoroasă și practică asupra temelor discutate.

Cei prezenti au discutat despre cum ne putem pregăti împreună mai bine pentru viitor în agricultură, fie că este vorba despre investiții, noi tehnologii, asigurarea culturilor, atragerea finanțărilor, digitalizare, irigații sau politici agricole mai bune.

În 2024, BORO Communication și platforma Romanian Agriculture organizează singura rețea națională de evenimente de agribusiness România, cu 7 evenimente care vor reuni peste 1200 de fermieri cu peste 500 de hectare fiecare din toată țara.

Platforma Romanian Agriculture organizeaza 4 conferințe regionale la Timișoara, Cluj-Napoca, Craiova și Iași (februarie – aprilie 2024), cu participanți din 28 de județe.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.