Bancul Zilei 18 Iunie 2023

0
242

Bancul Zilei va aduce un zambet in fiecare zi celor care citesc Jurnal de Oltenia. Speram sa isi atinga scopul si sa va deconecteze, cateva clipe, de la stresul cotidian.

Jurnal de Oltenia  iși dorește să vă binedispună postând cele mai bune bancuri, glume și imagini haioase. Zilnic puteți citi bancul zilei.

Îți oferim o colecție de bancuri spumoase, care îți vor face ziua mai frumoasă.
Citește bancuri bune, bancuri vechi, bancuri tari, bancuri cu Bulă, bancuri seci, bancuri scurte, bancuri cu Alinuța, glume bune și bancuri noi. Ai cele mai bune glume si bancuri amuzante cu blonde.

Bancul Zilei 18 Iunie 2023

Aseară am fost la întâlnire cu o tipă la un restaurant.
I-am spus că femeile nu ar trebui lăsate să facă toate treburile în gospodărie: curățenie, spălat, călcat, gătit și toate alea.
– Cred că rolurile ar trebui inversate, îi zic, bărbații ar trebui să facă toate lucrurile pe care le fac femeile, iar femeile să facă toate lucrurile pe care le fac bărbații.
– Sunt perfect de acord, îmi zice ea zâmbind.
– Minunat, îi răspund, întinzându-i nota de plată.

Ion avea nouă fete. Dă Dumnezeu și Maria îi face și un băiețel cu numărul pe tricou 10. Bucuros, acesta a îmbătat tot satul și, la un pahar, încercau alții să-l convingă că nu are cum să fie al lui băiatul, dacă are nouă fete.
După distracție, ajunge Ion acasă și o ia pe Maria la bătaie, tot întrebând-o al cui este băiatul. După o duzină de pumni Maria recunoaște:
– Ioane, nu mă bate! E al tău băiatul! Fetele nu sunt ale tale!

– Bulă, dacă îţi dau 2 iepuri şi 2 doi iepuri şi încă 2 iepuri, câţi iepuri vei avea?
– Şapte, doamna învăţătoare!
– N-ai înţeles, Bulă! Fii atent: dacă îţi dau două mere şi încă două mere şi încă două mere, câte mere vei avea?
– Şase, doamna învăţătoare!
– Păi vezi?! Și atunci de unde ţi-a dat ţie 7 iepuri?!
– Doamna învățătoare, păi mai am unul acasă!

În cabinetul unui psiholog, intră o doamnă agitată:
– Doctore, am o problemă și nu știu ce să fac. M-am întors ieri mai devreme acasă și l-am găsit pe băiețelul meu în pat cu fiica vecinilor, amândoi dezbrăcați… Ați putea să stați de vorbă cu ei?
– Doamnă, dar asta nu e o problemă, calmați-vă. Ce vreți să le spun eu? Trebuie înțeleși, copiii mai fac chestii din astea, din curiozitate…
– Doctore, nu asta vreau să le spuneți. Eu îi înțeleg și n-am nimic împotrivă. Spuneți-le cum să facă să înțeleagă și noră-mea, că era cu mine când i-am găsit.

– De unde ești prințetzo?
– Botoșani.
– Câțanai?
– 10×2-1. Câți ani am?
– Bine, team lăsat pa. Să numi ma scri. 16?

O tipă sexi intră în cabinetul doctorului.
– Bună ziua, spuneți, vă rog, ce probleme aveți?
– Domnule doctor, dacă vă amintiți, am venit la dvs. acum două luni și v-am spus că am probleme cu nervii, că sunt nervoasă mereu și nu știu de ce.
– Da, bineînțeles că îmi amintesc.
– Atunci, înseamnă că vă amintiți și că mi-ați zis că, dacă vreau să mă eliberez din starea asta, trebuie neapărat să îmi găsesc un iubit.
– Și? N-ați găsit?
– Ba da, chiar de a doua zi…
– Și nu s-a rezolvat nimic?
– Ba da!!! De atunci, mă simt foarte bine! Vreau doar să îl lămuriți pe bărbatu-meu că eu nu fac altceva decât să urmez întocmai tratamentul prescris de dvs, că nu mă crede, zice că-l înșel…

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here