Bancul Zilei 19 Mai 2022

0
256

Bancul Zilei va aduce un zambet in fiecare zi celor care citesc Jurnal de Oltenia. Speram sa isi atinga scopul si sa va deconecteze, cateva clipe, de la stresul cotidian.

Daca va plac bancurile un share ne ajuta ! Va multumim ca sunteti alaturi de noi !

Bancul Zilei 19 Mai 2022

Alinuța era în clasa a 12-a și vine acasă de la școală:
– Mamă, azi ne-au făcut testul de virginitate la toate fetele.
N-au găsit decât o singură virgină.
– Vai, draga mamii, felicitări, tu ești aia, nu?
– Eu?! Nu eu, mamă, singura virgină a ieșit diriginta!

Bancul Zilei 19 Mai 2022

Un tip și o tipă cu câteva zile înainte de căsătorie. El cere lămuriri:
– Dragă, au sosit de la croitor rochia ta de mireasă și costumul tău de mire. De ce rochia ta este roz? Nu trebuia să fie albă?
– Dragul meu, am vrut să fie așa ca un simbol, să priceapă toată lumea că viața mea, după nuntă, va fi roz!
– Păi și atunci de ce costumul meu de ginere este negru?
– Eii, lasă că te prinzi tu de asta mai târziu!

Bancul Zilei 19 Mai 2022

Soacra isi invita ginerele la masa. Ginerele foarte suspicios, acceptă invitația.
Pe masă, diferite salate, preparate din carne de pui, salată boeuff, cartofi vreo 3 feluri, deserturi, bere rece, vin, . . .
La un moment dat soacra iese la bucătărie.
Ginerele apucă o bucățică de carne și i-o dă pisicii.
Asta dupa 2, 3 crampe cade inertă sub masă.
Nervos tare, ginerele apucă o cratiță goală și când intră soacra îi trage una de o lasă lată pe jos.
La care pisica de sub masă:
– Yeessssss!!!!!!

Bancul Zilei 19 Mai 2022

O femeie îi trimite soțului ei următoarea scrisoare:
”Dragă soţule,

îţi scriu această scrisoare ca să îţi zic că te las pentru ceva mai bun. Am fost o bună nevastă pentru tine în ultimii şapte ani, şi nu trebuie să îţi demonstrez asta. Aceste ultime două săptămâni au fost un infern; şeful tău azi m-a sunat să îmi spună ca ţi-ai dat demisia şi se pare că e ultima ta „bravură”.

Săptămâna trecută te-ai întors acasă şi nu ţi-ai dat seama că m-am tuns şi mi-am făcut unghiile, că am gătit mâncarea ta preferată şi că aveam pe mine o nouă marcă de lenjerie intimă. Te-ai întors acasă, ai mâncat în două minute şi te-ai dus imediat la culcare după ce ai văzut meciul. Nu îmi mai spui că mă iubeşti, nu mă mai atingi… Nu ştiu dacă faci mişto de mine, dacă nu mă mai iubeşti, dar orice ar fi, eu te las.
Noroc bun!

Semnat: Nevastă-ta.
P.S.: Dacă ai vrea să mă cauţi, să nu o faci. Eu şi frate-tău ne-am mutat la Alba-Iulia şi trăim împreună”, i-a scris ea.

Ce i-a răspuns soțul
“Dragă nevastă, nimic nu mi-a completat ziua de azi, decât faptul că am citit scrisoarea ta. E adevărat că am fost căsătoriţi şapte ani, dar nu ai fost nici pe aproape de a te comporta ca o bună nevastă. E aşa de rău între noi, încât împreună nu se mai poate. Mi-am dat seama că te-ai tuns săptămâna trecută, dar primul lucru la care m-am gândit a fost: „zici că e bărbat”. Mama m-a învăţat să nu zic nimic, dacă nu am ceva drăguţ de zis.

Ai gătit mâncarea mea preferată, dar cred că m-ai încurcat cu frate-meu, pentru că eu nu mai mănânc carne de porc de zece ani. M-am culcat când am văzut lenjeria ta nouă, pentru că avea încă eticheta cu preţul pe ea: 490 de lei. Am sperat să fie doar o coincidenţă cu faptul că în acea zi frate-meu mi-a cerut 500 de lei împrumut.

Cu toate acestea simţeam că te iubesc şi speram să ieşim din criza asta. Aşa că, atunci când am aflat că am câştigat 10 milioane de € la loto, mi-am dat demisia şi am cumpărat 2 bilete pentru Bora-Bora. Dar când m-am întors acasă erai deja plecată. Cred că totul se întâmplă cu un anume motiv. Sper că viaţa să îţi fie plină de tot ce ţi-ai dorit vreodată. Avocatul mi-a spus că din cauza scrisorii pe care mi-ai lăsat-o nu vei avea nici un leu de la mine. Ai grijă de tine!

Semnat: Bogat rău de tot… şi liber!
P.S.: Nu ştiu dacă ţi-am zis vreodată, dar fratele meu, înainte se numea Maria, nu Marian. Sper că asta nu e o problemă pentru tine…”, i-a răspuns soțul.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here