BĂNUIT DE TENTATIVĂ DE VIOL, REŢINUT PENTRU 24 DE ORE

0
290

La data de 25 aprilie, polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Segarcea au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr, de 23 de ani, din oraşul Segarcea, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de tentativă de viol şi violare de domiciliu.
În fapt, în noaptea de 25 aprilie, ora 03.35, poliţiştii au fost sesizaţi de o minoră de 15 ani, din oraşul Segarcea, cu privire la faptul că un tânăr, de 23 de ani, din aceeaşi localitate, ar fi pătruns în locuinţa acesteia şi ar fi constrâns-o să întreţină relaţii sexuale cu el.

Întrucât minora a opus rezistenţă, tânărul în cauză a părăsit locuinţa acesteia până la sosirea organelor de poliţie.
Tânărul a fost identificat la scurt timp de poliţişti şi condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea acestuia, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de tentativă de viol şi violare de domiciliu, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul zilei de 26 aprilie, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here