Barbat urmarit international prins la Craiova .

0
70

Ieri, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Dolj au fost sesizati de reprezentanti ai Serviciului Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Dolj, cu privire la faptul ca la biroul acestei institutii s-a prezentat un tanar de 20 de ani, din Corabia, care este urmarit la nivel national.

In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca instanta de judecata dispusese fata de cel in cauza masura educativa a internarii intr-un centru educativ pentru o perioada de un an si patru luni, pentru comiterea infractiunii de distrugere. Tanarul urmeaza sa fie internat intr-un centru educativ.

„Politistii s-au deplasat la fata locului, cel in cauza fiind depistat si condus la sediul politiei. In urma verificarilor efectuate, politistii au stabili faptul ca instanta de judecata a dispus fata de cel in cauza masura educativa a internarii intr-un centru educativ pentru o perioada de 1 an si 4 luni, pentru comiterea infractiunii de distrugere”, se arata intr-un comunicat remis de Politia Dolj.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here