Bărbatul care a evadat din arestul IPJ Dolj, dat în consemn la frontieră.

0
71
66 / 100

Bărbatul care, joi seara, a evadat din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj a fost dat în consemn la frontieră. Este căutat de 800 de polițiști și de câini antrenați pentru misiuni de căutare.

Căutarea tânărului de 23 de ani, evadat în cursul serii trecute, din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj, a continuat pe parcursul întregii nopți, fiind mobilizate peste 800 de polițiști de la toate structurile, anunță reprezentanții Poliției.

De asemenea, tânărul a fost dat în urmărire națională și în consemn la fontiera de stat a României și au fost instituite filtre rutiere în tot judeţul Dolj.

Totodată, au fost organizate echipe de căutare în municipiul Craiova, în oraşul Filiaşi și în comunele Unirea şi Motăței. În activități sunt folosiți și câini de urmă.

În plus, polițiștii au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere video în vederea stabilirii itinerariului evadatului.

Un bărbat de 23 de ani a evadat, joi seara, din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

Tânărul are 1.77 metri înălţime, 65 kg, constituție atletică, faţă ovală, păr scurt şaten, ochi căprui, nebărbierit recent.

În momentul evadării deţinutul era îmbrăcat cu o geacă de culoare verde, prevăzută cu glugă, cu interior roşu, pantaloni închişi la culoare, iar în picioare avea încălţăminte de culoare închisă.

Bărbatul fusese condamnat la executarea a 3 ani închisoare, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt.

Polițiștii doljeni au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here