#BarondeDolj : In Ghercesti scapa cine poate ! Primarul Paparoiu arunca cu bani pe contracte cu „dedicatie”

0
50

In ultima perioada , Primarii PSD au inceput sa arunce cu bani pe contracte dar in special cu firmele de casa ale partidului . De ce fac acest lucru ? Pentru ca sansele unor primari duc catre zero avand in vedere ca nu au avut realizari ..

La fel se intampla si in Ghercesti unde ne-a atras atentia cateva achizitii la care fac referire in acest articol .

Un studiu de frezabilitate special pentru zona Aeroport in valoare de 130.000 lei fara TVA !

Primaria comunei Ghercesti, judetul Dolj doreste achizitionarea serviciilor de proiectare faza Studiu de fezabilitate, pentru constructia de lucrari publice „Infiintare retea apa si canalizare, comuna Ghercesti, zona Aeroport” si documentatie-suport si cheltuieli pentru obtinerea de avize, acorduri si autorizatii – faza C.U; Valoarea toatala a achizitiei este de 130.000,00 lei, fara TVA, suma la care se poate adauga TVA; Achizitia este in concordanta cu programul anual de achizitii publice pe anul 2020 al UAT Ghercesti.

Toaletarea copacilor din comuna – o afacere marca PSD in valoare de 11.200 lei fara TVA

Primaria comunei Ghercesti, judetul Dolj doreste achizitionarea serviciilor de inchiriere de utilaje si de echipament de constructii si de lucrari publice cu operator, echipament NACELA TRACTABILA PHARMA 12 CU OPERATOR.

Serviciile sunt necesare pentru toaletarea copacilor din comuna.

Serviciile se inchiriaza pentru 20 zile.

Achizitia este in concordanta cu programul anual de achizitii publice pe anul 2020 al UAT Ghercesti.

Pretul inchirierii utilajului pe zi este de 560,00 lei fara TVA, iar valoarea totala a achizitiei pentru 20 zile este de 11.200,00 lei fara TVA, suma la care se poate adauga TVA.

Oare cati copaci sunt ? 20 de zile ?

Servicii de arhivare in valoare de 60.000 lei fara TVA

Primaria comunei Ghercesti, judetul Dolj doreste achizitionarea serviciilor de arhivare, selectionare, legatorie si inventariere documente, conform cerintelor legale in vigoare. Serviciile constau in: 

– Prelucrarea dosarului cuprinde operatiuni de legatorie, copertare, ordonare fila cu fila a documentelor in dosar, etichetare, scriere pe dosar, numerotare, opisare, inventariere si aranjarea documentelor in raft.

– Selectionarea documentelor presupune evaluarea materialului documentar in vederea pastrarii a ceea ce este valoros si eliminarii documentelor ce nu mai sunt utile.

– Inventarierea documentelor se face prin inregistrarea tuturor unitatilor arhivistice care vor fi puse la dispozitia beneficiarului, atat pe suport de hartie, cat si in format electronic.

– Suport in vederea intocmirii Nomenclatorului Arhivistic.

Achizitia este in concordanta cu programul anual de achizitii publice pe anul 2020 al UAT Ghercesti.

Pretul este de 400,00 lei/metru liniar, iar valoarea totala a achizitiei pentru 150 metri liniari este de 60.000,00 lei fara TVA.

Oare acestea sunt nevoile comunei Ghercesti ? Poate acestea sunt nevoile PSD sau ale primarului care se pregateste … de plecare !

In curand revenim si cu alte achizitii ale Primariei Ghercesti cat si o surpriza ..

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here