#BaronDeDolj : Un consilier acuzat de contrabanda cu tigari vrea sa fie PRIMAR la BREASTA !

1
46

Continuam cu investigatiile sub denumirea Baron de Dolj si azi discutam despre Ion Vizitiu . Un consilier local care a intrat pe lista PMP in Consiliul Local Breasta apoi a tradat mergand sa faca majoritatea cu actualul primar .. Marcu Marin .

Dar sa revenim la Ion Vizitiu care a fost condamnat pentru contrabanda de tigari ..

Ciudat sau nu , dosarul inca nu a fost solutionat astfel ca acesta poate candida linistit la functia de Primar al Comunei Breasta din partea PSD ..

„Tribunalul Dolj a admis, in martie 2015, propunerea procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova şi au dispus arestarea preventivă a celor cinci persoane reţinute în urma celor 46 de percheziţii făcute miercuri dimineaţă la contrabandişti cu ţigări de pe raza judeţelor Dolj, Mehedinţi şi Vâlcea. Este vorba despre doljenii Ion Vizitiu, Florin Vizitiu, Nicuşor Alexandru Miu, Irinel Constantin Pescaru şi Irinel Alin Popa. Inculpaţii au contestat, ieri, măsura dispusă de instanţă, contestaţiile lor urmând să se judece la Curtea de Apel Craiova.” scria Cuvantul Libertatii ..

„Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj au efectuat joi dimineaţă o descindere la domiciliul unui craiovean despre care obţinuseră informaţii că s-ar ocupa cu vânzarea de ţigări de contrabandă. La domiciliul bărbatului – Ion Vizitiu, de 26 de ani, din Craiova, poliţiştii au găsit peste 700 de pachete de ţigări care nu aveau marcaje fiscale, în valoare de aproximativ 5.000 de lei. De asemenea, în casa bărbatului au fost găsiţi şi 110 litri de băutură alcoolică intermediară (de 22 grade), în sticle care nu avea timbre fiscale. Ţigările şi alcoolul au fost confiscate, iar pe numele lui Vizitiu a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi punere în circulaţie de produse contrafăcute.” scria Gazeta de Sud ..

Continuam cercetarile in privinta acestui actual sau viitor Baron de Dolj …

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here