Baschet : CRAIOVA straluceste in Sala Sporturilor Antonio Alexe ! CSM CSU Oradea 79 – 84 SCM U Craiova

0
45

Prima jumatate a sfertului 1 a fost una saraca in puncte, SCM U Craiova reusind sa marcheze doar un singur cos de la mare distanta prin Payton Henson care avea sa ofere pe parcursul meciului un recital la aruncarile de la mare distanta. Incepand ultima parte a primului sfert, a reprezentat totodata si revenirea baietilor care au apasat pedala de acceleratie reusind sa se distanteze pe tabela, astfel ca la sfarsitul primelor 10 minute scorul era 19-13 in favoarea alb-albastrilor.

Actul secund a fost unul palpitant. Dupa un inceput fantastic al echipei SCM U Craiova , cu o serie de aruncari reusite, avandu-i ca si protagonisti pe Tibirna si Cinac, a urmat revenirea echipei oradene care au reusit sa se aproprie pe tabela, astfel ca la pauza mare, SCM U Craiova avea un avantaj de o singura posesie 37-40
Ambitia, curajul si sfaturile primite de echipa din partea lui Aleksandar Todorov, toate acestea au reprezentat cheia unui sfert reusit la perfectie de catre olteni. Faza care a incununat acest sfert , l-a avut ca si personaj principal pe Monyea Pratt, care a reusit o executie fabuloasa, de pe un picior, de la mare distanta. Inainte de ultimele 10 minute, SCM U Craiova avea un avantaj de noua puncte, scor 63-54.

Debutul partii a patra a fost productiva pentru Craiova care avea un avantaj de 11 puncte dupa primele trei minute scurse din acest sfert. Pe parcursul minutelor ramase in joc si datorita oboselii avand in vedere ca pentru aceasta partida Goran Filipovic si Mate Vucic au lipsit de pe foaia de joc, acuzand probleme medicale, Oradea a incercat sa profite, apropiindu-se la doar patru puncte cu doar 43 de secunde ramase din joc. Timeout-ul cerut in acel moment de catre Aleksandar Todorov a fost unul benefic astfel ca incheiem TURNEUL 6 de la Oradea neinvinsi.

In aceasta seara au evoluat :
Payton Henson – 28 puncte
Dino Cinac – 15 puncte
Bogdan Tibirna – 10 puncte
Dragos Diculescu – 10 puncte
Jonathan Person – 9 puncte
Monyea Pratt – 9 puncte
Andrei Oprean 3 puncte
Pentru SCM U Craiova a mai evoluat Alin Andries, dar nu a reusit sa puncteze, in timp ce Sabin Bagairea si Robert Licurici nu au fost utilizati.
Mate Vucic si Goran Filipovic au lipsit din motive medicale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here