Baschet : Michalis Kakiouzis și Aurelian Gavrioaia au prefațat meciul cu Athletic Neptun Constanța

0
103
49 / 100

Baschetbalștii de la SCM Universitatea Craiova primesc sâmbătă, de la ora 19:00 vizita formației Athletic Neptun Constanța. Publicul are acces la partidă, iar băieții noștri promit spectacol sub panou.

Michalis Kakiouzis și Aurelian Gavriloaia despre partida împotriva dobrogenilor.

„Jucăm sâmbătă cu cei de la Constanţa, una dintre echipele care au început excelent campionatul. Am avut o săptămână bună de pregătire şi sperăm să câştigăm partida care urmează, mai ales că jucăm acasă.Nu ne permitem să pierdem meciuri când jucăm pe teren propriu. Ceea ce ne dorim este să evoluăm de la zi la zi, de la meci la meci. Este o lună importantă pentru noi, pentru că vom disputa patru jocuri extrem de tari, două în campionat şi două în Cupă şi ne dorim rezultate cât mai satisfăcătoare”, a spus antrenorul elen al formației noastre.

„Urmează un meci foarte important pentru noi, foarte greu. Suntem conştienţi că trebuie să fim la nivelul nostru maxim pentru a obţine victoria sâmbătă seară. Abia aşteptam suporterii la meciuri, pentru că nu e deloc plăcut să joci cu sala goală. Îi aşteptăm în număr cât mai mare sâmbătă şi apoi cu Timişoara, în Cupă”, a completat și Gavriloaia.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here