Baschet : SCM Craiova a castigat duelul cu CSM Galați

0
24

SCM Craiova a învins cu scorul de 80-68 pe CSM Galați în etapa cu numărul 5 din cadrul grupei 11-18 a Ligii Naționale de Baschet.

Oaspeții au fost în avantaj la finalul primelor 10 minute de (14-15), însă trupa lui Panayiotis Yiannaras a dominat partea a doua din prima repriză și la cabine s-a intrat cu scorul de 41-29. SCM Craiova a marcat doar 11 puncte in setul 3, față de cele 25 ale băieților pregătiți de Florin Nini, astfel că scorul înaintea secvenței decisive a fost (52-54). SCM Craiova a răspuns în ultima parte a jocului și victoria a rămas în Bănie (28-14 scorul din sfertul 4).

SCM Craiova ajunge la 9-2 la general și urcă pe primul loc în grupă, profitând de eșecurile celor de la Timișoara și Târgu Jiu. De partea cealaltă, CSM Galați are după acestă întâlnire un bilanț de 2-9.

Sam Sessoms a terminat meciul cu 25 de puncte, Nik Dragan a adăugat 14 puncte și 7 recuperări, Matthew Freeman a totalizat 13 puncte și 7 recuperări, iar Danny Agbelese a pus și el pe tabelă 13 puncte.

„Nu ne-am putut baza pe Zotov la acest meci, ne-am dat puțin peste cap, dar nu am avut ce face. De asemenea, nici Agbelese nu a fost apt 100%, dar și-a îndeplinit misiunea cu brio. Băieții au depus efort în acest joc. Am avut abilitatea de a ne păstra calmul și jocul bun chiar și după finalul primului sfert, dar din nou, în sfertul al treilea, jucătorii au crezut că diferența e suficientă și s-au oprit din a mai juca baschet. A fost un dezastru total în actul trei, de aceea sunt supărat chiar și acum, după meci, în ciuda victoriei. În ultimele 10 minute ne-am adus aminte de startul meciului și așa am reușit să câștigăm. Trebuie să ne menținem nivelul pe tot parcursul partidei pentru a nu mai avea emoții în niciun moment“, a declarat Panayiotis Yiannaras, antrenorul Craiovei.

„A fost o partidă grea cu Galați. Am început bine, prima jumătate a fost chiar foarte bună. Am stat destul de bine și pe apărare, iar totul decurgea așa cum ne doream. În sfertul trei am căzut un pic. Nu știu exact care a fost motivul, dar mă bucur din suflet că în sfertul patru ne-am revenit, am dominat și am reușit să câștigăm această partidă. Ni s-au schimbat mult stilul de joc și gândirea de când a venit noul antrenor. Totodată, cei doi noi colegi ne-au ajutat să evoluăm. Suntem un grup închegat, ne înțelegem bine atât în teren, cât și ăn afara lui. Obiectivul nostru este clasarea pe primul loc în această serie.“, a declarat George Blaj Voinescu la finalul partidei.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.