Baschet : SCM Craiova a învins BC Jonava și avansează în turul următor al FIBA Europe Cup.

0
243

SCM Craiova a obținut calificarea în turul doi preliminar al turneului de calificare pentru grupele FIBA Europe Cup. Băieții lui Vitaly Stepanovski au învins gazdele de la CBet Jonava cu scorul de 65-59.

Gazdele au condus dupa primele 10 minute de joc cu 19-13, însă SCM Craiova a revenit în partea secundă din prima repriză, astfel că la pauza mare scorul a fost 38-33 pentru echipa craioveana. Băieții lui Vitaly Stepanovski s-au menținut în avantaj pe parcursul sfertului trei, iar înaintea ultimei secvențe a partide să conducă cu 56-47. BC Jonava nu a mai avut răspuns în ultimele 10 minute și SCM Craiova se califică în turul următor.

Demonte Flanningan a terminat în double-double, cu 16 puncte și 10 recuperări, Shawn Hopkins a adăugat 13 puncte, iar Giordan Watson a totalizat 10 puncte.

În cel de-al doilea tur preliminar, SCM Craiova va da piept cu Kapfenberg Bulls. Disputa este programată miercuri, 28 septembrie, de la ora 20:15

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here