Baschet : SCM Craiova cedează în duelul cu CSM CSU Oradea

0
212

SCM Craiova a pierdut meciul jucat sâmbătă seara, în Sala „Ion Constantinescu”, în compania formației CSM CSU Oradea, scor 53-70, în etapa cu numărul 4 din Top 10 Liga Națională de Baschet.

SCM Craiova a început cu trei libere ratate de Cortez Edwards și a continuat foarte slab primele 10 minute de joc. Elevii lui Vitaly Stepanovski au marcat doar 6 puncte față de cele 17 ale oaspeților. SCM Craiova a strâns scorul în partea din prima repriză, astfel că la pauza mare scorul a fost de 27-34.

Sfertul trei a fost echilibrat, elevii lui Vitaly Stepanovski au mai recuperat un punct din ecartul de pe tabela de marcaj, pentru 47-53 înainte de secvența decisivă. Oaspetii au avut în debutul ultimului sfert cu run de 13-0 și a spulberat visul oltenilor de a întoarce scorul.

Dimitrije Nikolic a terminat meciul cu 12 puncte, iar Topias Palmi a adăugat 11 puncte.

Vitaly Stepanovski, antrenorul echipei SCM Craiova, a oferit câteva declarații despre meciul de sâmbătă seară, pentru baschet.ro. Iată ce a avut acesta de spus:

„A fost un meci greu. Nu am avut un început bun, le-am dat șansa să își creeze un avantaj, dar am revenit și pas cu pas am venit din ce în ce mai aproape. Oradea este echipa cu cea mai bună ofensivă din ligă și totuși i-am ținut la doar 70 de puncte. Problema noastră a fost că nu am înscris prea mult. Am ratat multe aruncări ușoare, multe libere. Am început meciul cu câteva libere ratate, apoi am mai ratat câteva în momente cheie, care ne-au demoralizat.

Ei au început sfertul patru foarte agresivi și au pus o presiune mare pe conducătorul nostru de joc. Din cauza acestui aspect, n-am avut o organizare foarte bună și nu am înscris prea multe puncte. Nu avem timp să ne plângem pentru că avem foarte puțin timp să pregătim următorul meci. Jucăm cu Dinamo, o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte experimentat și trebuie să ne concentrăm.”

Pentru SCM Craiova, urmează un duel restant, cu Dinamo București. Partida este programată marți, 14 martie, de la ora 20:00 și poate fi urmărit în exclusivitate pe FRB TV.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here