Baschet : SCM Craiova intalneste Petrolul Ploiești! Vitaly Stepanovski : Următoarea partidă este foarte prețioasă pentru noi!

0
92

SCM Craiova intalneste CSM Petrolul Ploiești în Liga Națională de baschet masculin. Partida este programată miercuri, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă.

SCM Craiova încă nu și-a asigurat locul în Top 5 în Conferința A și speră la un succes în disputa de mâine seară. Vitaly Stepanovski a vorbit despre importanța partidei cu prahovenii și a făcut un apel la publicul craiovean pentru a veni în număr cât mai mare la meci.

„Ne apropiem de finalul primei faze a campionatului. Fiecare meci este important și fiecare punct contează. Următoarea partidă este foarte prețioasă pentru noi. Ploieștiul este o echipă bună, cu jucători experimentați și cu un antrenor care știe să controleze ritmul jocului.

Trebuie să începem în apărare și să nu le dăm libertate trăgătorilor lor. În ofensivă, trebuie să ne folosim punctele forte și să stăm concentrați pe tot parcursul jocului. Jucăm pe teren propriu și trebuie să ne amintim mereu acest lucru și să obținem punctele puse în joc. Îi invit pe suporteri să vină să ne susțină!”, a spus tehnicianul Vitaly Stepanovski..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here