Baschet : SCM Craiova nu a avut nici o sansa la Chemnitz

0
109

Niners Chemnitz a surclasat-o pe SCM Craiova în etapa a treia a grupelor din Top 16 al FIBA Europe Cup. Gazdele s-au impus cu scorul de 93-62, într-o confruntare dominată de la un capăt la altul.

Finalul primelor 10 minute de joc au apartinut gazdelor (22-16) și au intrat la pauza mare cu o diferență de 17 puncte, scor 51-34. Sfertul al treilea a apartinut tot a echipei Niners Chemnitz, astfel că înaintea secvenței decisive scorul a fost de 77-51! Din pacate pentru SCM Craiova,scorul a luat proporții în ultimele 10 minute de joc, iar scorul final a fost de 93-62.

SCM Craiova: Giordan Watson, Shawn Hopkins, Demonte Flannigan, George Blaj-Voinescu, Dimitrije Nikolic

Niners Chemnitz: Arnas Velicka, Aher Uguak, Mindaugas Susinkas, Jonas Richter, Dominic Lockhart

Arnas Velicka a fost cel mai bun jucător de pe teren și a totalizat 18 puncte, 5 recuperări, 9 pase decisive și 3 intercepții. Marko Filipovity a fost cel mai bun marcator cu 19 puncte. La egalitate cu el s-a aflat Topias Palmi, care a fost MVP-ul Craiovei. Dimitrije Nikolic l-a urmat cu 14 puncte și 6 recuperări.

Următorul meci al Craiovei în Europe Cup este programat pe 24 ianuarie, împotriva celor de la FC Porto, în deplasare. Confruntarea este programată de la ora 22:00.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here