Baschet : SCM Craiova și FC Argeș se întâlnesc azi în Sala Polivalentă

0
338

SCM Craiova primește vizita celor de la FC Argeș Basketball în cadrul etapei cu numărul 13 din Liga Națională – Conferința A. Disputa este programată azi de la ora 17:30, în Sala Polivalentă din Craiova.

SCM Craiova are înaintea acestei partide un bilanț de 6 victorii și 5 înfrângeri, în vreme ce gruparea argeșeană vine în Bănie cu 5-5 la general.

Conform statisticilor de pe site-ul Federației Române de Baschet, Giordan Watson este cel mai valoros jucător din tabăra olteană, cu medii de 14.3 puncte / meci și 8.3 pase decisive, iar Milivoje Mijovic ocupă primul loc în ierarhia recuperărilor, cu o medie de 4.8. În replică, de la FC Argeș se evidențiază Nikola Jevtovic, care conduce ierarhiile punctelor pe meci (16.6) și al recuperărilor (7.3).

“Pitești are o echipă bună, puternică. Ei pot juca în diferite sisteme de joc şi au un cuplu foarte bun de aruncători. Noi trebuie să stăm bine în defensivă, să forţăm în momentele prielnice şi să punem presiune pe ei tot meciul.
Ne vom continua munca atât eu, cât şi jucătorii, pentru că încercăm să ne perfecţionăm de la meci la meci. Niciodată nu sunt 100% mulţumit. Puteam fi mult mai buni în meciurile anterioare, de aceea încercăm să progresăm.
Le transmitem fanilor noştri un an nou fericit şi îi aşteptăm alături de noi“, a spus Vitaly Stepanovski, înainte de meciul cu FC Argeș Basketball.

În tur, FC Argeș s-a impus cu scorul de 77-71. În ceea ce privește meciurile directe, scorul este egal: 20-20.

Meciul dintre SCM Universitatea Craiova și FC Argeș Basketball poate fi urmărită în direct pe Digi Sport 2, Prima Sport 2 și FRB TV.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here